Hlavní obsah

Ve StarDance skončili Mišík a Krakowková

V sobotu pokračovala televizní taneční soutěž StarDance. Vypadl mladý pár Adam Mišík a Kateřina Krakowková.

StarDanceVideo: Česká televize

 
Článek

Jako první tančili Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková slow-fox. „Když tančíte, vidím tam příběh, vidím tam emoce, je to opravdu krásné,“ řekl Václav Kuneš.

Foto: Právo

Jiří Dvořák a Nora Návorková.

„Jiří vy jste pro mě aristokratická vznešenost... i ve chvíli, kdy tam bylo to přešlápnutí, nenechal jste na sobě absolutně nic znát,“ chválil Radek Balaš. Porota udělila celkem 29 bodů.

Foto: Právo

Adam Mišík a Kateřina Krakovková.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková předvedli paso doble. „Byla to velká snaha o paso doble, Adame, bylo vidět, že ses tu pánev snažil dávat dopředu, mně tam chybělo napětí v celém těle,“ poznamenal trochu zklamaný Zdeněk Chlopčík.

„Mně se velmi líbila práce s podlahou, napojení na ten parket a práce s partnerkou taky,“ řekl Václav Kuneš. Pár dostal 25 bodů.

Foto: Právo

Veronika Arichteva a Michal Necpál.

Výkon Veroniky Arichtevy a Michala Necpála si vysloužil průměrné hodnocení. „Krásně udělaná choreografie, ale práce chodidel... nebyl dobrý kontakt s parketem,“ řekla Tatiana Drexler. Celkem dostal pár 27 bodů.

Foto: Právo

Richard Genzer a Jana Zelenková.

Richard Genzer a Jana Zelenková vyloženě zazářili. „Richarde, vy povstáváte jako Fénix z tanečního popela. První večer jste se přiřítil jako buldozer, ale já oceňuju, že naopak pracujete na disciplíně, na technice, že se to výrazně zlepšuje,“ řekl Radek Balaš. Celkové hodnocení bylo 30 bodů.

Foto: Právo

Čtvrté kolo televizní taneční soutěže Star Dance. Na snímku Veronika Lálová a David Svoboda.

David Svoboda a Veronika Lálová zaznamenali největší úspěch ze všech - 37 bodů.

„Davide, já jsem tomu věřila, měl jste velmi dobré rychlé nohy a hodně dobré techniky,“ řekla Tatiana Drexler.

Foto: Právo

Pavla Tomicová a Marek Dědík.

Marka Dědíka, který tančí s Pavlou Tomicovou, porota dokonce přirovnala k dalajlámovi, protože prý vyzařuje pozitivní energii. Jeho výkon ale nebyl bezchybný. Výsledek byl pouhých 25 bodů.

Foto: Právo

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková.

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková moc neuspěli. „Nejhorší bylo, když jsem vás viděla zezadu, to bylo strašně směšné,” řekla Tatiana Drexler.

„Obdivuju, kolik pohybu jste zvládl, bylo to strašně rychlé a můj pocit je boj dvou gangů v příšeří někde vedle popelnic,” řekl Zdeněk Chlopčík. Celkem porota dala jen 24 bodů.

Poslední tančili Daniela Písařovicová a Michal Mládek. „Atmosféra byla nádherná, bylo to něžné... ale Michale, zvolil si rekvizitu, která je strašně obtížná,” řekl Zdeněk Chlopčík.

Foto: Právo

Daniela Písařovicová a Michal Mládek.

„Danielo vy rostete, ne fyzicky, ale metafyzicky, s každým večerem jste o krůček dál,” řekl Radek Balaš.

„Jsem nadšená, vy se velmi zlepšujete,” dodala Tatiana Drexler. Celkový výsledek byl 26 bodů.

Přímým přenosem tradičně provázeli moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben, v porotě zasedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Radek Balaš a Václav Kuneš. K tanci hrál Moondance Orchestra Martina Kumžáka a Epoque Quartet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám