Hlavní obsah

Ve StarDance skončil Radek Banga

Quickstep, salsa, valčík a rumba čekaly na poslední čtyři páry v devátém kole taneční soutěže StarDance aneb když hvězdy tančí v České televizi. Diváci rozhodli, že příště už nevystoupí Radek Banga.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radek Banga a Tereza Bufková

Článek

„Stále se zlepšujete,“ chválila po úvodní salse porotkyně Tatiana Drexler zpěváka Radka Bangu, který tančil s Terezou Bufkovou. Drexler ale chybělo více pohybu v bocích. S tím ovšem nesouhlasil arbitr Zdeněk Chlopčík, podle něhož se mají při salse kroutit hlavně ženské boky. Porota tanec ocenila celkem 35 body.

V druhém kole Banga s Dufkovou tančili quickstep. „To je váš tanec, vy jste tanečník od nohou,“ ocenila Drexler, ale vytkla shrbená záda. Zato Chlopčík spatřoval větší problém ve fyzičce, v závěru vystoupení podle něj scházely Bangovi síly. Druhý tanec dvojici vysloužil o bod více než první salsa.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jitka Schneiderová a Marek Dědík

„To byla elegance, uměřenost, souhra, něha, dynamika,“ chválil valčík herečky Jitky Schneiderové a Marka Dědíka další porotce Radek Balaš. Čtvrtý člen poroty Jan Révai hodnotil nejvyšší desítkou, celkem pár získal 36 bodů.

Následná rumba byla hodnocena ještě o bod výše. Révaiovi scházelo napětí a základní krok a mírnou strnulost chvílemi pozoroval i Chlopčík. Jinak ale oba Schneiderovou vychvalovali.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová

Komik Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová jako první tančili quickstep. „Najednou jsi tančil v rytmu, předvedl jsi velice dobrý quickstepový poskok. Tvůj zatím absolutně nejlepší tanec,“ nešetřil chválou Chlopčík. Za 21 bodů.

Na svébytnou Pavláskovu salsu pak ale porota hledala jen těžko slova. „Rozkládáš tanec zevnitř, abys ho zase složil zvenčí a jako Fénix jsi povstal z popela,“ popsal komikovu techniku Balaš. Výsledkem bylo 19 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Herečka Marie Doležalová a Marek Zelinka si nejprve rumbou vysloužili čtyři devítky. Porotci Balašovi se líbilo, kolik emocí dvojice do tance vložila.

Jejich valčík, kterým večer končil, byl podle Chlopčíka „nejkrásnější, jaký se tady tančil“. Tentokrát padly čtyři desítky, i když Drexler upozornila, že Doležalová se Zelinky držela chybně těsně nad loktem.

Anketa

Kdo podle vás ve StarDance zvítězí?
Lukáš Pavlásek a Lucie Hunčárová
45,9 %
Jitka Schneiderová a Marka Dědík
24,6 %
Marie Doležalová a Marek Zelinka
29,5 %
Celkem hlasovalo 5258 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám