Hlavní obsah

Vánoce na Nově: Tři bratři a prostitutka se zlatým srdcem

Televize Nova nabídne na Štědrý den pohádku Tři bratři režiséra Jana Svěráka nebo Byl jednou jeden král a nemůže chybět romantická komedie o prostitutce se zlatým srdcem Pretty Woman.

Foto: Touchstone Pictures

Richard Gere a Julia Robertsová v Pretty Woman

Článek

„Vánoce jsou časem klidu, pohody a rodinných setkání, proto si televize Nova pro své diváky připravila program plný nestárnoucích snímků, které zejména v tomto období udělají radost dětem i dospělým,“ uvedla ředitelka sekce programu Alex Ruzek.

Vládnout budou pohádky jako Honza málem králem, Mrazík, Dařbuján a Pandrhola, O statečném kováři, Čertova nevěsta nebo animované Ledové království, Shrek: Zvonec a konec, Kocour v botách a Kráska a zvíře.

Foto: Bioscop

Tomáš Klus ve filmu Tři bratři

Nova Cinema nabídne komedie (Vánoční prázdniny, Lepší už to nebude, Vánoční lov), oddychové filmy pro celou rodinu (Grinch, Legenda o sovích strážcích aj.), také muzikály (Varieté), animované filmy (Ukradené Vánoce Tima Burtona), dobrodružství a napětí (King Kong, Cold Creek Manor), včetně hororových snímků (Pavučina snů). V premiéře odvysílá akční film Black Mass: Špinavá hra.

Nova 2, Nova Action a Nova Gold se budou držet svého obvyklého programu, sitkomů, seriálů, reality show a dalších pořadů. Na Nova Gold poběží Silvestrovská show pod taktovkou Karla Gotta.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám