Hlavní obsah

Vajna: Terminátora natočíme s Arnoldem, nebo bez něj

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Andrej Vajna, známý americký producent maďarského původu (Terminátor 3, Rambo, Rudé horko atd.), chce natočit dalšího celovečerního Terminátora. Podle serveru Hollywood.com naznačil, že Arnold Schwarzenegger nemusí hrát hlavní roli - možná, že ve filmu nebude mít ani "štěk".

Článek

Říká se, že znakem velkých osobností je mimo jiné umění včas a s noblesou skončit. Zajímá to však hollywoodské producenty? Nikoliv, jejich oblíbený bonmot je spíše "peníze nesmrdí".

Arnoldu Schwarzeneggerovi dali jasný signál, že točit chtějí za každou cenu. Nabízí mu prý malou roličku a pokud jí nevezme, nemusí v Terminátorovi hrát vůbec.

"Chceme s Terminátorem pokračovat a udělat z toho opravdový sci-fi film. Je tam velmi zajímavá role i pro Arnolda, jestli bude mít zájem," cituje server Vajnu.

Nastavovaná terminátorská kaše nás čeká nejen na velkém plátně, ale i v televizi. Uvidíme, jak skalní fandové Terminátora přijmou TV seriál The Sarah Connor Chronicles. Ten se má zabývat hlavně postavou Sáry a jejího syna Johna Connora a časově se má vtisknout někam mezi děj Terminátora 2 a 3.

Pilotní epizodou seriálu byl pověřen scénárista Josh Friedman a ten prý řekl, že nepůjde o čistě akční seriál plný střílení a automobilových honiček. Uvedl, že tam bude "akce i rodinné drama" a tím zřejmě definitivně vyděsil všechny nadšence, kteří uznávají temný styl prvního Terminátora. Ani v tomto seriálu se Schwarzenegger zřejmě neobjeví.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám