Hlavní obsah

V únoru začne vysílat kabelovka Horor Film

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Česku 14. února odstartuje nová televizní stanice Horor Film dostupná přes kabelové a satelitní vysílání. Program je součástí skupiny CS Film, kterou provozuje Československá filmová společnost.

Foto: Anifilm

Televize se zaměřuje na horory a fantasy.

Článek

Reklamu na novém kanále bude prodávat Atmedia, která zastupuje také televize Óčko či Pětku. Atmedia o tom informovala v tiskové zprávě.

Televize Horor film, která bude vysílat každý den od půlnoci do pěti hodin ráno, zahájí českým filmem Poslední výkřik v hlavní roli s Ivetou Bartošovou. "Jak už sám název napovídá, televize Horor Film je zaměřena na horor, mystery a fantasy," uvedla ředitelka pro strategie Atmedia Michaela Vasilová.

Československá filmová společnost spolu s licencí na nový hororový kanál získala minulý týden od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání také licenci na program kinoSvět. Stanice, u které zatím není známo datum zahájení, má v rámci kabelového a satelitního vysílání nabídnout celodenní program zaměřený na dokumenty, filmy a magazíny.

Reklama

Výběr článků

Načítám