Hlavní obsah

V novém fantasy filmu od Rowlingové nebudu, potvrdil Radcliffe

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový snímek, ke kterému píše scénář slavná J. K. Rowlingová, sice vychází ze světa Harryho Pottera, ale diváci se už nesetkají se známými hereckými tvářemi. Obsazení snímku Fantastic Beasts and Where to Find Them se změní.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe jako Harry Potter.

Článek

Herec Daniel Radcliffe, který hrál Pottera, řekl, že v tomto projektu není nijak zapojen a pochybuje, že tam budou hrát jeho kolegové Rupert Grint a Emma Watsonová.

„Nevím, jestli tam bude kdokoliv z nás, vůbec nic o tom nevím,” uvedl pro The Guardian.

Rowlingová nedávno řekla, že nejde přímo o pokračování potterovské série, spíše o rozšíření původního světa. Ve filmu se objeví Newt Scamander, což je autor učebnice o fantastických zvířatech, kterou měl ve škole kouzelnický učeň Harry.

„Warner Bros. přišli s návrhem proměnit Fantastic Beasts and Where to Find Them ve film. Připadalo mi to jako zábavná myšlenka, ale bylo pro mě těžké představit si Newta Scamandera, údajného autora knihy, stvořeného jiným spisovatelem,” uvedla Rowlingová pro BBC.

„Protože žiju ve svém fiktivním vesmíru tak dlouho, chráním si ho a o Newtovi už toho hodně vím. Jak vědí skalní fanoušci Harryho Pottera, mám ho tak ráda, že jsem jeho vnuka Rolfa dokonce oženila s jednou z mých nejoblíbenějších potterovských postav, s Lunou Lovegoodovou.”

Reklama

Výběr článků

Načítám