Hlavní obsah

V Krumlově se bude podávat Kašpárek v rohlíku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Bejbykabaret Kašpárek v rohlíku v sobotu 19. června roztočí českokrumlovskou točnu. Děti, které si skupinu kolem muzikanta Davida Dvořáka oblíbily, se mohou těšit na nové scénky, známé písničky a pojančené blázniviny.

Článek

"Základním motivem představení s podtitulem Dneska to roztočíme bude odvrácená strana showbyznysu," prozradil spoluautor kabaretu David Dvořák.

Na scéně popelnice i kontejnery

Ve scéně si zahrají recyklované věci, třeba popelnice a kontejnery, ve kterých žijí lidé. Nebude to souviset s bezdomovci, spíše půjde o parodii na život v satelitním městečku, naznačil autor scény Milan Cais.

Více se autorům prozrazovat nechtělo, snad jen to, že se v parku před otáčivým hledištěm ztratí bez mapy několik malých baletek. Ostatně každý z herců dává do neopakovatelného "rychloobčerstvovacího" představení něco ze své originality. Na exteriérové scéně se jich bude pohybovat kolem čtyř desítek.

Kašpárek v rohlíku vznikl před třemi roky při loutkohře Jihočeského divadla a značně se rozrostl. Svérázně pronikl na české hudební, divadelní a kulturní akce, natočil dvě CD a jeden singl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám