Hlavní obsah

V komedii Přes prsty svádí Langmajer volejbalistky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trailer nabízí komedie Přes prsty, kterou si napsal i zrežíroval oblíbený autor Mostu Petr Kolečko. Do českých kin zamíří 29. srpna.

Trailer k filmu Přes prsty Video: Cinemart

 
Článek

Hlavních rolí se ujali Petra Hřebíčková a Denisa Nesvačilová jako úspěšné volejbalistky a Jiří Langmajer jako tajemný správce hřiště. S ním se postupně zapletou obě hráčky. První z nich začínají tikat biologické hodiny a s přítelem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. Starší svobodné a bezdětné Lindě se to nelíbí. Zrovna se přece kvalifikovaly na mistrovství Evropy.

„Petra pro nás byla jasnou volbou už kvůli zkušenosti s žánrem romantické komedie a díky svým hereckým schopnostem. Denisa prošla výběrem a myslím, že i to byla skvělá volba,“ chválí protagonistky Kolečko.

„Tentokrát nám šlo opravdu víc o téma lásky než o humor. Ale samozřejmě tam je i ten,“ dodal autor, který v září uvede také seriál Lajna 2 na Televizeseznam.cz.

Foto: PP Film

Hlavní hrdinky komedie Přes prsty

V dalších rolích hrají Jakub Prachař, Marek Taclík, Igor Chmela, Jaromír Nosek, Zdena Hadrbolcová, Kristina Greppelová, Marian Miezga, Milan Mikulčík či Leoš Noha.

Foto: Cinemart

Z filmu Přes prsty

Hlavní filmovou melodii složil zpěvák, skladatel a producent Marcell. Jeho song Tvůj svět nazpívala Lucie Bílá.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám