Hlavní obsah

V klipu kapely Rybičky 48 si zahrál i Tomáš Klus

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rocková kapela Rybičky 48 vydává singl Biolid. Klip k němu se natáčel v Kutné Hoře a okolí a na Farmě naděje, na níž se starají o zvířata v nouzi. O vizuální stránku a režii se postaral Ondřej Soukup.

Nový klip skupiny Rybičky 48Video: archiv kapely

 
Článek

„V poslední době jedou všichni všechno bio a eko a my si myslíme, že je to správně. To nám ale nebrání v tom si z toho udělat srandu,“ říká zpěvák a baskytarista kapely Kuba Ryba.

Mini roli v klipu přijal i Tomáš Klus. „Tomáše si vážíme za jeho názory a je to pro nás člověk s charakterem. Určitou částí populace je vnímán jako sluníčkář a dobroser, a proto nám přišlo mega vtipné ho do klipu zapojit. Miluju lidi, kteří si ze sebe dokážou udělat srandu,” říká Kuba Ryba.

Foto: archiv kapely

Kapela Rybičky 48 má dobře našlápnuto.

Skupina Rybičky 48 má za sebou úspěšný rok. V posledních měsících vydala dvojalbum Pořád nás to baví/Bestfuck Off, svým koncertem vyprodala Velký sál pražské Lucerny, zaplnila brněnskou halu Vodova, ve které proběhl brněnský křest zmíněného dvojalba, a koncerty jejího jarního turné byly vyprodané.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám