Hlavní obsah

V Kalifornii shořelo městečko ze seriálů Westworld a Doktorka Quinnová

Novinky, Stanislav Dvořák

Filmové westernové městečko Paramount Ranch ze sci-fi série Westworld a Doktorky Quinnové podlehlo plamenům. Stálo v oblasti Agoura Hills v Kalifornii. Požáry tam řádí už několik dní.

Foto: Profimedia.cz

Zničený Paramount Ranch

Článek

Westworld nedávno v městečku natáčela společnost HBO. „Paramount Ranch byl jednou z lokací, které byly použity ve Westworldu v řadách 1 i 2 vedle hlavní lokace Melody Ranch v Santa Claritě,” potvrdila firma.

„Aktuálně se Westworld nenatáčí. A protože oblast byla evakuována, ani neznáme rozsah škod na jakýchkoliv stavbách, co tam zůstaly. Hlavně myslíme na všechny lidi, které zasáhly ty strašné požáry.“

Foto: Profimedia.cz

Okolí Paramount Ranch

Foto: Profimedia.cz

Okolí Paramount Ranch

Foto: HBO

Seriál Westworld se začal vysílat v roce 2016. Je inspirován filmem z roku 1973 a tvůrci ho označují za „temnou odyseu o soumraku umělé inteligence”. Westworld je zábavní atrakcí pro bohaté, kde můžete zažít dobrodružnou dovolenou ve westernovém městečku, ve starověkém Římě nebo na středověkém hradě. V umělém světě, kde se pohybují roboti i lidé, můžete dělat téměř cokoliv. Recenze na první řadu byly vesměs pozitivní. V seriálu si zahráli třeba James Marsden, Evan Rachel Woodová, Anthony Hopkins, Rodrigo Santoro, Ed Harris a další.

Paramount Ranch filmaři používali také dříve ve snímku Norbit, v Americkém sniperovi nebo v Dobrodružství Toma Sawyera.

Reklama

Výběr článků

Načítám