Hlavní obsah

TV Nova přestává vysílat Na vlastní oči a ruší Mediafax

Novinky, Stanislav Dvořák

TV Nova zruší web Mediafax a také příští rok nebude vysílat známý investigativní pořad Na vlastní oči. Nevylučuje však, že Na vlastní oči se v nějaké formě vrátí.

Foto: Novinky

Nova má nové vedení a přicházejí změny.

Článek

„V programu pro příští rok Na vlastní oči nejsou ve vysílacím plánu. Na vlastní oči jsou silný brand dlouhodobě pevně spojený s televizí Nova a vedení skupiny Nova tak bude průběžně monitorovat příležitosti na trhu a vyhodnocovat, kdy bude vhodné tento pořad opět vysílat,” sdělila TV Nova ve čtvrtek.

Ke zrušení Mediafaxu dodala: „V rámci implementace strategie CME probíhá postupný proces restrukturalizace společnosti s cílem zefektivnit procesy a zaměřit pozornost na klíčové ziskové činnosti. V online divizi skupiny Nova se budeme soustředit na nejvýnosnější projekty, s efektivně vynaloženými prostředky a klíčovými zaměstnanci, kteří nadále zajistí jejich fungování na vysoké úrovni. Zároveň pokračujeme ve sledování příležitostí na trhu k rozvoji online projektů a jejich realizaci v nadcházejícím období.”

Televizi Nova po odchodu generálního ředitele Jana Andruška povede jeden z manažerů CME Christoph Mainusch. Spekulace o možném nástupu Mainusche do čela Novy se začaly objevovat krátce po personální výměně, která vedle oznámené Andruškovy rezignace zahrnovala také nástup někdejšího výkonného a programového ředitele Novy Davida Stogela do pozice zástupce generálního ředitele.

Reklama

Výběr článků

Načítám