Hlavní obsah

Turné Karla Gotta startuje v Žilině

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Karel Gott zahajuje v pondělí 27. října v Žilině na Slovensku své koncertní turné. Po třech vystoupeních u našich východních sousedů se přemístí do České republiky. Koncerty v Žilině, Bratislavě a v Brezně jsou přitom beznadějně vyprodány.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Turné Karla Gotta čítá jedenáct koncertů.

Článek

Vyprodána jsou i plánovaná vystoupení v Brně a Třinci. Pro velký zájem o koncert v pražské O2 Aréně 6. prosince přidali pořadatelé tamtéž druhý na 8. prosince. Jím Gottovo turné vyvrcholí.

„Diváci si samozřejmě užijí všech evergreenů, které se mnou chtějí zpívat. Bude jich v programu valná většina. K nim přidám pět nových písniček. Jako hosta jsem si pozval Radoslava Bangu, se kterým zazpíváme jeho píseň Tak pojď se mnou,“ řekl Gott Právu.

Na scéně, jejímž autorem je Martin Hruška, vystoupí Karel Gott nejen za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka s vokalisty Dashou, Jiřím Březíkem a Taťánou Roskovcovou, ale i s dvanáctičlennou taneční skupinou v choreografii Pavla Strouhala.

Turné Karla Gotta
27.10.Žilina, Garmin Aréna
29.10.Bratislava, Zimní stadión Ondreje Nepely
31.10.Brezno, Multifunkční hala
12.11.Brno, Rondo
14.11.České Budějovice, Budvar Arena
19.11.Plzeň, ČEZ Aréna
22.11.Pardubice, ČEZ Arena
24.11.Třinec, WerkArena
27.11.Liberec, Tipsport Arena
6.12.Praha, O2 Arena
8.12.Praha, O2 Arena

Reklama

Související témata:

Související články

Karel Gott vydává novinkové album

Po mnoha coververzích vydá Karel Gott album se skutečně novými písněmi. Kromě jednoho duetu s Olgou Lounovou z roku 2012 jde o novinky především domácích...

Karel Gott bude čestným občanem Bratislavy

Populární český zpěvák Karel Gott se stane čestným občanem Bratislavy. Ve čtvrtek to odhlasovalo zastupitelstvo slovenské metropole. Udělit mu občanství se...

Výběr článků

Načítám