Hlavní obsah

Tři sestry se rozloučí s rokem halovým koncertem

Právo, jaš, kul

Tři sestry zakončí 22. prosince 2019 v pražské Malé sportovní hale na Výstavišti svou 34. sezonu. Tradiční vánoční koncertní party s pivním výčepem a pivem Gambrinus nejen na podiu občerství hudebníky i plnoleté diváky nejen v prvních řadách.

Foto: František Ortmann

Tři sestry už vyhlížejí svou pětatřicátou sezonu.

Článek

Po dvou letech se jako speciální host Tří sester vrátí skupina Alkehol. Pro fanoušky a milovníky vinylových desek letos v reedici vydala album Alkehol z roku 1992. Pro rozehřátí diváků vystoupí na začátku koncertu od 19 hodin Synové výčepu.

„Máme vánoční koncert moc rádi, kdo je ale nemá rád, jsou naši rodinní příslušníci. Ještě horší bylo, když se dříve koncerty konal 23. prosince, to jsme se pravidelně dávali pod stromeček a někteří z nás ani ke stromečku nedošli. Těšíme se na afterparty, na které si nadělíme panáčky a dárečky. Patrně až za denního světla se pak rozloučíme před pár týdny novoročního kapelního volna,“ poznamenává kapelník Magor.

Na počátku roku 2020 čeká Tři sestry krátký odpočinek, aby nabraly síly před novou koncertní sezonou, během níž oslaví pětatřicet let od svého založení. Již 29. února začne klubové Vinyl Tour, mapující slavná první tři alba souboru.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám