Hlavní obsah

Temné tajemství pohoří Tribeč poodhalí mysteriózní thriller Trhlina

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenské pohoří Tribeč skrývá temné tajemství. V jeho hlubokých lesích už zmizelo několik lidí - beze stopy. Právě slovenský „bermudský trojúhelník“ se stal inspirací knižního bestselleru Jozefa Kariky jménem Trhlina, který se stal předlohou pro stejnojmenný film. Ten přesně za měsíc, tedy 9. května 2019, vtrhne i na plátna českých kin.

Trailer k filmu TrhlinaVideo: Falcon

 
Článek

Čerstvý absolvent Igor v rámci své praxe v budově bývalé psychiatrické léčebny narazí na záznamy pacienta Waltera Fischera, který před sedmdesáti lety záhadně zmizel v tribečských lesích. Na rozdíl od jiných se ale po dvou měsících objevil. Zraněný, naprosto dezorientovaný a s podivnými popáleninami na těle. Co se mu stalo, ovšem bohužel nebyl schopen vysvětlit a nikdy se nezotavil.

Foto: TV JOJ

Příběh začíná mezi zdmi bývalé psychiatrické léčebny.

Záhada Igora zaujala natolik, že vypátrá informace o několika nevyřešených případech lidí, které ve zlověstném lese potkala nevysvětlitelná smrt. S přítelkyní Miou, milovníkem konspiračních teorií Andrejem a skeptickým kamarádem Davidem se do tribečských lesů na vlastní pěst vydává. Postupně odhalují stále děsivější skutečnosti a zažijí věci, které se naprosto vymykají jejich chápání. Nevinné pátrání rozhodně neprobíhá podle představ jeho aktérů a dobrodružný výlet se mění v tragédii...

Foto: TV JOJ

Nevinné pátrání v hlubokém lese neprobíhá podle představ jeho aktérů.

V hlavních rolích se objeví Matej Marušin, Mária Bartalosová, Tomáš Maštalír a Dávid Hartl. Režie se ujal Peter Bebjak, který je podepsán pod filmovými počiny Čára, Zlo, Čistič či Meruňkový ostrov a na kontě má i několik úspěšných seriálů – namátkou jmenujme například Mordpartu, Četníky z Luhačovic či Za sklem.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám