Hlavní obsah

Temná stránka skupiny John Wolfhooker v novém singlu a klipu Monalisa

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový singl s videoklipem od česko-slovenských rockerů John Wolfhooker odhaluje temnější stránku formace. O atmosférický klip se postaral Riko Čecho, který točí klipy hlavně pro rapovou scénu.

Nový klip kapely John WolfhookerVideo: Archív kapely

 
Článek

„Hlavní lokací realizace klipu, který jsme natáčeli tři dny, se stal tři sta let starý dům na hřbitově. V něm jsme točili za doprovodu stroboskopů, nečekaných výpadků elektřiny a prapodivných zvuků z podkroví. Místo mělo velmi silnou atmosféru,“ říká zpěvák kapely Martin Čupka.

„První demo písně vzniklo v noci, skladbu jsme potom dokončili a nahráli ve studiu, které se nachází ve sto padesát let starém mlýně, taktéž v noci. Režisér Riko klip nakonec editoval výhradně v noci a věřím, že výsledek tohoto neplánovaného experimentu má velmi specifický, temný nádech,“ dodává bubeník Adrian, autor skladby.

Text, který napsal Martin Čupka, se zabývá osobními tématy a emočními traumaty, která v sobě mnozí z nás nosí a tiše se s nimi vypořádávají bez toho, aby dali lidem ve svém okolí najevo, že se za jejich úsměvy ukrývají vnitřní boje.

V současnosti se kapela John Wolfhooker soustředí hlavně na koncertování v Německu a její nejbližší koncert se uskuteční 28. dubna v Norimberku. V Čechách vystoupí například na festivalu Rock For People, kam si kapela připravuje speciální show.

Reklama

Výběr článků

Načítám