Hlavní obsah

Televizní noviny a Kameňák byly loni neporazitelné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špičkami v televizní sledovanosti nejsou ani VyVolení, ani Superstar. V minulém roce byly nejúspěšnějším pořadem vůbec Televizní noviny na Nově a z nezpravodajských pořadů Troškův Kameňák.

Článek

Zprávy na Nově se často dostávají až na hodnoty přes 3,5 miliónu diváků. To se např. SuperStar 2 nikdy nepodařilo, jen jednou se dostala na 3 milióny. VyVolení a Big Brother se většinou pohybují hluboko pod těmito hodnotami.

Úspěšné byly loni české seriály jako On je žena a Ordinace v růžové zahradě. S Televizními novinami se sice měřit nemohou, ale není pro ně problém pravidelně dosahovat dvoumiliónových hodnot.

Celovečerní filmy nikdy nepatřily k nejsledovanějším pořadům, ale existuje jedna výjimka. Sbírku vtipů režiséra Trošky nazvanou Kameňák 2 sledovalo 1. 1. 2005 na Nově neuvěřitelných 3,6 miliónu lidí.

Na ČT vládne česká komedie

Nejsledovanějším pořadem ČT byla komedie Jak vytrhnout velrybě stoličku, zaujala 2,2 miliónu diváků. Jinak bodoval i seriál Hop nebo Trop, který také dosáhl dvoumiliónové hranice. Druhým nejsledovanějším pořadem ČT byl jeden z dílů seriálu Četnické humoresky, který lehce přesáhl dva milióny diváků.

Na Primě byli nesledovanější VyVolení. Jejich finále přivedlo k televizi 2,2 miliónu diváků. Slušnou sledovanost mívají také Rodinná pouta. 

Reklama

Výběr článků

Načítám