Hlavní obsah

Taylor Swiftová útočí na „sexistický“ seriál Netflixu. Ponižuje ženy, tvrdí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Taylor Swiftová se obořila na seriál Netflixu Ginny a Georgia, který podle ní ponižuje ženy sexistickým humorem. Jedna z postav totiž hovořila přímo o ní a použila ji jako symbol promiskuitní osoby.

Foto: Profimedia.cz

Taylor Swiftová útočí na seriál Netflixu.

Článek

Šlo o epizodu, kde se Ginny a její matka Georgia hádají o vztazích. Ginny jí vmete do tváře: „Ty střídáš muže rychleji než Taylor Swiftová.”

Zpěvačka i její fandové se cítí uraženi. Někteří se kvůli vtipu vrhli na sociálních sítích do boje proti seriálu a jeho protagonistům, a část žádá dokonce bojkot seriálu.

Samotná zpěvačka se ozvala na Twitteru, kde napsala: ”Čau Ginny & Georgio, volal rok 2010 a chce zpátky svůj líný, hluboce sexistický vtip. Co takhle přestat ponižovat tvrdě pracující ženy označováním tohoto koňského lejna za vtipné.“

Soukromí popové zpěvačky je předmětem zájmu zahraničního bulváru už dlouho. Shodou okolností byl právě na Netflixu uveden i dokument Miss Americana, který zkoumá její život a mimo jiné také ukazuje, jak bulvár rozpitvává její vztahy.

Na konci roku 2020 vydala devátou studiovou desku s názvem Evermore. Předešlou (Folklore) přitom pustila do světa teprve v červenci. Byla nominována na cenu Grammy, kterých má jednatřicetiletá zpěvačka celkem deset.

Reklama

Výběr článků

Načítám