Hlavní obsah

Superstar: tentokrát trošičku trapně

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

"Vypadalo to trapně," zhodnotila Ilona Csáková výkon Zbyňka Drdy, který se v nedělní Superstar pokusil zpracovat Müllerovu hitovku Štěstí je krásná věc. "Trošičku," uklidňoval pak pískající dav Ondřej Hejma.

Článek

Zbyněk Drda byl tentokrát překvapivě největším "loserem" a sestřelil ho především výběr písní. Kdo mu, proboha, poradil Štěstí je krásná věc? Takovou písničku může interpretovat zkušený zpěvák, řekněme, nad 25 let, rozhodně ne sladký Drda, zapadající do konceptu chlapeckých skupin z 80. let. Jeho podání nebylo ani trochu procítěné, evidentně píseň nepochopil. Jeho Take On Me byla pro změnu velmi falešná v hloubkách a extrémně falešná ve výškách.

Ševčík s Kristýnkou a Enjoy the Silence působil nemastně neslaně, ale moc falešný nebyl, aspoň na poměry Superstar. Podobně průměrné výkony předvedla Leona Černá a David Spilka. Normalizační hymnu Non-stop podal Spilka opravdu zvláštně - metalově. A vnucuje se otázka: opravdu mu nemohla Nova vybrat něco lepšího? Bylo by zajímavé zjistit, co si asi při hraní takových pecek myslí kapela.

Docela pěkně zpívala Barbora Zemanová. Hlavně do Bee Gees dala hodně temperamentu, ale český text si mohla odpustit: Ha-ha hodina háá zní nepřirozeně, krkolomně.      

Anketa

Koho byste vyhodili?
Leona Černá
19,3 %
Zbyněk Drda
14,5 %
David Spilka
9,7 %
Martin Ševčík
47 %
Barbora Zemanová
9,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 26983 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám