Hlavní obsah

Spielberg hledá budoucí filmařskou hvězdu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světoznámý americký režisér, scenárista i producent Steven Spielberg se podílí na nové americké televizní show, jejímž cílem je najít novou filmařskou hvězdu. Talentovanému filmovému tvůrci, který soutěž vyhraje, se tak doširoka otevřou dveře do Hollywoodu.

Článek

Pořad připravuje Spielberg s televizí Fox. Ta přislíbila, že vítězi na konci tohoto roku nabídne spolupráci se studiem Dreamworks, které zakládal právě Spielberg. Show by měla mít podobný profil jako pěvecká reality show American Idol, u nás známá jako Česko hledá SuperStar.

Hledat se bude 16 finalistů, kteří budou v Hollywoodu každý týden točit krátký film. Témata se budou lišit, pro účastníky soutěže budou k dispozici profesionální scenáristi i herci.

Jejich finální dílo se bude vysílat před diváky a porotou, ve které zasednou i filmový kritici. O výherci budou rozhodovat hlasy diváků.

Steven Spielberg, úspěšný filmař, který za svou kariéru natočil více jak stovku filmů, by chtěl soutěžícím radit a pomoci jim v začátcích. Od projektu si slibuje, že jím více tvůrcům pootevře dveře do Hollywoodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám