Hlavní obsah

Slováci začali hledat SuperStar

BRATISLAVA

Slováci a Slovenky se mohou od úterý přihlásit do soutěže Slovensko hledá SuperStar. Přípravy ve Slovenské televizi (STV), která bude pořad vysílat, jsou v plném proudu. "Dnes je den D, kdy spouštíme možnost přihlásit se, a to na internetu www.stv.sk, v denním tisku, nebo na poštách," řekl člen managementu STV Branislav Záhradník.

Foto: archiv zoo Děčín

Kroupovi z Děčína byli stotisícími letošními návštěvníky.

Článek

Uzávěrka bude 31. července. Již na přelomu srpna a září se budou ve čtyřech slovenských městech, v Žilině, v Banské Bystrici, Košicích a Bratislavě, konat regionální předkola. Při tom se budou natáčet první části pořadu Slovensko hledá SuperStar, který bude veřejnoprávní televize vysílat na přelomu října a listopadu.

"Je to program, který byl úspěšný ve všech zemích, ve kterých se vysílal. Neexistuje země, v níž by nefungoval," řekl Záhradník, který pro ilustraci zvolil právě sousední Česko. "Pracujeme na tom, abychom podobný efekt zažili i na Slovensku, hlavně v době, kdy se budou nasazovat peoplemetry," dodal.

Pořadem budou provázet dva moderátoři komerčního Fun Radia Adela Banášová a Martin Rausch alias Pico. Čtyři členové poroty mají nyní podepsat smlouvy. Předsedou bude muzikant Laco Lučenič, dalšími členy budou zpěvák Pavol Habera, moderátor Julo Viršík a za vydavatelství BMG Lenka Slaná.

Jméno absolutního vítěze, který získá kontrakt na vydání CD v hudebním vydavatelství BMG, se televizní diváci dozvědí až v dubnu 2005 během přímého přenosu. 

Reklama

Výběr článků

Načítám