Hlavní obsah

Skupině Napoleona stáhli kvůli obsahu videoklip

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová česká skupina Napoleona, kterou tvoří kytarista a skladatel Pepa Bolan a kytaristka a zpěvačka Klára Gajová, představila ve středu čerstvý videoklip ke svému prvnímu singlu Struna. Potkal jej však problém, který by málokdo čekal.

Foto: Universal Music

Napoleona je nová hudební dvojice.

Článek

Po pár hodinách ho totiž služba YouTube kvůli údajnému kontroverznímu obsahu stáhla a k vidění nebyl následujících dvanáct hodin.

Ve čtvrtek dopoledne už ale byl zpět, což přineslo diskuse o tom, jestli je písnička závadná, či nikoli. Důvodem ke stažení klipu byla podle informace vydavatelské společnosti Universal Music část textu, ve které se zpívá: „Ráda se miluju, ale právě nemám s kým.“

Autor hudby, textu i námětu klipu Pepa Bolan řekl: „Některé pobouřené reakce na slogan Ráda se miluju mě v době, kdy má každá druhá ženská na polici knihu Padesát odstínů šedi, trochu překvapují. Ale z kontextu celé skladby je jasně patrné, že se prvoplánově nejedná o sex.“

Videoklip můžete zhlédnout na http://mixer.cz/1/169624.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám