Hlavní obsah

Skupina Traktor představuje videoklip k písničce Letokruhy

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravská skupina Traktor zveřejnila v uplynulých hodinách videoklip k písničce Letokruhy. Jeho scenáristou a režisérem je Cyrill Široký. Skladba sama je na loňském albu nazvaném Artefuckt.

Videoklip k písničce LetokruhyVideo: skupina Traktor

 
Článek

„Do všech předešlých videoklipů, které jsme s Traktorem natočili, jsme jako členové skupiny dost mluvili a zasahovali. Teď jsme si řekli, že oslovíme někoho, kdo ho natočí sám, s vlastním přínosem,“ vysvětlil Novinkám.cz bubeník skupiny Traktor Pavel Balko.

Po dlouhém komunikování s různými režiséry se nakonec domluvili s Cyrillem Širokým, který už točil například klipy pro kapelu Dymytry. Hned v první fázi se shodli, že výsledný videoklip bude černobílý, také se prý povedla hned první verze scénáře.

„Nakonec vznikly dva videoklipy, přičemž oficiální je ten, v němž se snoubí hraní kapely s filmovým příběhem. Ten druhý nabízí studiové hraní kapely a je barevný. Udělali jsme ho proto, že při natáčení vznikly opravdu hezké záběry. Zatím ho ale nebudeme zveřejňovat a v budoucnu uvidíme, jak s ním naložíme.“

Klip k písničce Letokruhy kapela představila pozvaným přátelům ve čtvrtek večer v pražském klubu Nová Chmelnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám