Hlavní obsah

Skupina Olympic vystoupí v prosinci v O2 areně

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Olympic vystoupí na koncertu v pražské O2 areně 9. prosince 2017. Oznámili to pořadatelé akce. Kapela tak oslaví pětapadesát let své existence.

Foto: Milan Malíček, Právo

Skupina Olympic vydala nedávno albovou trilogii Souhvězdí.

Článek

Olympiku, který dnes působí v sestavě Petr Janda (zpěv, kytara), Milan Broum (baskytara), Jiří Valenta (klávesy) a Martin Vajgl (bicí), přijde během koncertu pogratulovat řada hudebníků a přátel. Na koncertě s ním vystoupí Pavel Chrastina, Ladislav Klein, František Ringo Čech, Jiří Korn a pozvánku mimo jiné předběžně přijaly Marta Jandová a Petra Janů.

„Můžeme vás ještě něčím překvapit? Věřte, že ano – můžeme. Pracujeme totiž na tom od podzimu minulého roku,“ říká Janda. „Připravujeme velkolepou scénu, filmové dotáčky, Olympic zahraje v původní sestavě. Výroční koncert si chceme pořádně užít a už teď se těšíme na šedesátku.“

Skupina Olympic vznikla v roce 1962 v Praze. Své první album Želva vydala v roce 1968. Dosud má na kontě dvacet studiových a desítky výběrových alb, odehrála více než 7000 koncertů. Zatím poslední album Souhvězdí romantiků vyšlo v roce 2015.

Vstupenky v ceně od 890 korun jsou v prodeji.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám