Hlavní obsah

Skupina Kryštof vydá reedici a vyrazí do kin

Právo, ŠH

Ostravská skupina Kryštof tradičně hýří aktivitou. Natočila novou píseň, chystá reedici svého loňského alba Jeviště a připravuje turné po českých kinech.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kapela Kryštof při vystoupení na Sázavafestu

Článek

Nová skladba se jmenuje Střepy a bude součástí reedice alba Jeviště, která vyjde na přelomu letošního ledna a února. Písničku kapela připravila pro seriál Znamení koně, který začne vysílat Česká televize a v němž zpěvák skupiny, Richard Krajčo, ztvární jednu z hlavních rolí.

Střepy se rovněž dostanou na rozšířený dvoudiskový formát desky Jeviště, který se na pultech prodejen objeví přesně rok po vydání původní verze alba.

Kromě novinkové písně bude bonusový disk obsahovat i remixy nahrávek z alba. Podílela se na nich celá řada pozoruhodných osobností české i slovenské hudební scény, například písničkář Xindl X, slovenští Veneer, Monoriderz ze Zlína, producent Boris Carloff, skupina Hraczki, Kato z Prago Union, Vec, BPM z Liberce nebo znovuzrození vyškovští Here.

Kryštoff/On

Kryštof také vyrazí na turné, které se bude jmenovat Kryštoff/On. Vystoupí při něm v českých kinech. Zájem o netradičně pojatá vystoupení je tak veliký, že většina z nich už je vyprodaná. Kapela tedy – pokud to místní podmínky a termínová listina dovolují – přidává další vystoupení. Třeba pro Ostravu a Prahu už byly vypsány už třetí koncerty. Přidává se i v Jihlavě, Olomouci, Hradci Králové, Pardubicích nebo Mladé Boleslavi.

Kryštoff/On začne 12. února dvěma koncerty v Ostravě a skončí 17. dubna v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám