Hlavní obsah

Skupina Imodium navštíví před pauzou jiná místa

Právo, jaš

Broumovská kapela Imodium se rozhodla dát si po osmnácti letech působení na scéně pauzu na dobu neurčitou. Na jaře se bude konat rozlučkové turné nazvané Jiná místa. Speciální bude nejen svým akustickým provedením, ale i tím, že se koncerty uskuteční v netradičních prostorách pro omezený počet návštěvníků.

Foto: Marek Holoubek

Imodium vystoupí ještě na letních festivalech.

Článek

Turné začne 1. března v Městské knihovně TGM v Šumperku, o den později se přesune do Pevnosti poznání v Olomouci. V Praze se zastaví v Planetáriu 25. března. Skončí 27. dubna v Hornickém skanzenu Mayrau v Kladně.

„Hudbu děláme zhruba od čtrnácti let a nutno říct, že nikoli pouze pro zábavu. Byli jsme a budeme tu pro ni, bude-li jejím prostřednictvím co říct. V tuto chvíli jsme však řekli vše, co jsme zatím chtěli. Dovolte nám pozvat vás na speciální akustické turné Jiná místa, jež se uskuteční na speciálních, jiných místech. Bude to jedna z našich posledních aktivit před plánovanou pauzou,“ dodal Thom.

Imodium se pak ještě představí na některých letních festivalech. Poté následuje ohlášená pauza.

Formace Imodium vznikla v roce 1999 v Broumově ve východních Čechách. V jejím čele stojí zpěvák a kytarista Thom. V současné sestavě hraje na kytaru Dan Franc, na baskytaru Ronoon a na bicí Kárl. Zatím poslední album Element kapela vydala v roce 2017.

Může se vám hodit na Seznamu:

Jiná místa Tour

1. 3. Šumperk, Městská knihovna TGM

 2. 3. Olomouc, Pevnost poznání

 9. 3. Strakonice, Rytířský sál

15. 3. Brno, Káznice

16. 3. Lanškroun, Bývalá Mlékárna

22. 3. Vrchlabí, Divadelní klub

25. 3. Praha, Planetárium /speciální projekce/

29. 3. Hradec Králové, hotel Černigov

30. 3. Broumov, Městské divadlo

 5. 4. Plzeň, Moving Station

26. 4. Chomutov, Hřebíkárna

27. 4. Kladno, Hornický skanzen Mayrau

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám