Hlavní obsah

Skupina Hodiny představuje klip k písničce Jízdní řád

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět měsíců po debutu prvního singlu Stmívání, jehož videoklip za necelý půlrok nasbíral přes půl milionů zhlédnutí, přichází česká kapela Hodiny s dalším singlem Jízdní řád. Doprovází jej retrospektivní videoklip částečně inspirovaný životem frontmana Tomáše Sehnala.

Foto: Universal Music - Marek Music

Skupina Hodiny vydala druhý singl.

Článek

„Jízdní řád je o cestě životem, který je sám o sobě největší inspirací. O všech těch pádech, pochybnostech, výhrách i prohrách, lásce a o tom, že tak či tak, nejlépe nám je 1+1. A když vyjde 1+1=3, je to ještě lepší,“ vysvětluje námět písně.

V klipu kromě panoramat Středních Čech (během natáčení štáb projel přes Davli, Štěchovice, horu Říp a slapskou přehradu) sehrál důležitou roli legendární československý autobus Škoda 706 RTO.

„Točili jsme i na několika místech, kde jsme já nebo kluci trávili dětství, což ještě nostalgicky podpořilo prožitek z natáčení. Režisér ani produkce o tom ale neměli ani ponětí,“ prozrazuje Sehnal. „Celé natáčení byl jeden velký zážitek a pro mě i splnění klukovského snu. Jízda legendárním autobusem RTO. Všechny několikahodinové přejezdy jsme absolvovali na palubě a to jsme si všichni užili.“

Videoklip k písničce Jízdní řád můžete zhlédnout na službě Mixer.cz ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám