Hlavní obsah

Skupina Elán zrušila české turné

Slovenská skupina Elán kvůli neshodám s promotérem zrušila koncerty v rámci Open Air Tour 2017, které se měly konat 17. června v Mikulově, 30. června v Českých Budějovicích a 15. září v Plzni. Z plánovaných akcí zůstal jen akustický koncert v zahradách středočeského zámku Loučeň, který se uskuteční 6. července, informovala za pořadatele Kateřina Goroškov.

Foto: Lucie Levá

Elán, zleva Ján Baláž, Jožo Ráž a Vašo Patejdl

Článek

„Fanouškům bude zámek Loučeň akceptovat vstupenky z původně plánovaných tří koncertů v Českých Budějovicích, Mikulově a Plzni. Tomu, kdo nebude chtít na Loučeň dorazit, budou vráceny peníze za zakoupené vstupenky. Každý ať se obrátí na Ticketportal,” uvedla Goroškov.

Za vstupenky volné a poskytnuté do soutěží peníze vráceny nebudou. Lze je využít opět ke vstupu na zámek Loučeň na koncert 6. července.

Kapela Elán v čele se zpěvákem Jožem Rážem měla v sobotu poprvé vystoupit v Mikulově v tamním amfiteátru. Očekávala se návštěva kolem 10 000 lidí. Promotér slovenské kapely, společnost PČS, odstoupil od smlouvy a z technických důvodů zrušil koncerty jak v Mikulově, tak i v Českých Budějovicích a v Plzni, které byly součástí letního turné Elánu po Česku.

Elán v této koncertní sezoně provázejí i další problémy. Populární skupina musela 10. června zrušit vystoupení v Martině kvůli narušené statice pódia. „Chyba nebyla na straně promotéra ani hudební skupiny Elán. Je to vyšší moc, kterou nemůžeme ovlivnit,” sdělil manažer skupiny Michal Čimera. Zrušené vystoupení bylo přeloženo na září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám