Hlavní obsah

Skupina Divokej Bill podpoří kampaň Pinktober

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úvalská skupina Divokej Bill vystoupí 23. října v pražském Hard Rock Cafe v rámci kampaně proti rakovině prsu Pinktober. Výtěžek z celé akce podpoří organizaci Mamma Help, jež letos slaví dvacáté výročí.

Foto: Supraphon - Marek Žídek

Divokej Bill je kapela s velkou diváckou podporou.

Článek

„Proč v rámci Pinktoberu nespojit dva na první pohled neslučitelné a nepropojitelné světy. Na jedné straně Divokej Bill, kapela koncertních pódií a letních festivalů, za kterou jezdí fanoušci všech věkových kategorií z celé republiky, na druhé straně nezisková pacientská organizace Mamma Help, která má také v celé republice centra,“ uvedla ředitelka neziskovky Jana Drexlerová.

Divokej Bill odehraje více než hodinový set. Cena benefiční vstupenky je 450 Kč.

„Organizaci Mamma Help jsme se rozhodli podpořit, protože nám přijde důležité, aby se ženy informovaly o hrozbě rakoviny prsu a dbaly na prevenci. Líbí se nám třeba její projekt Říct to dětem, který ve spolupráci s psychology pomáhá rodině období léčby zvládnout. Je super, že je někdo v takových těžkých chvílích podporuje,“ uvedl houslista Adam Karlík.

Vašek Bláha: Divokej Bill musel udělat radikální řez. Naštěstí vyšel

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám