Hlavní obsah

Silent Disco: taneční večírek v naprostém tichu

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silent Disco je party, při které jsou tanečníci vybavení bezdrátovými dvoukanálovými sluchátky a mohou si tak vybírat hudbu pro své kreace. Ve středu od 20 hodin si můžete tento nevšední zážitek vyzkoušet na vlastní kůži. Nebude vás rušit hlasitá hudba, a tak si dokonce popovídáte s přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Čím víc stylů za večer, tím je party zajímavější. A když už jste unavení a sundáte si sluchátka, čeká vás neuvěřitelný pohled: v naprostém tichu tančí 50 lidí na Michaela Jacksona a 50 na nějaký minimal.

Článek

Po velkém úspěchu na festivalu Rock for People se i Praha dočká v zahraničí velmi populárního formátu Silent Disco. Návštěvníci budou zároveň rozhodovat souboj dvou dýdžejských týmů. U prvního pultu se předvedou DJs Rádia Wave a druhý pult bude patřit zástupcům KC Zahrada.

„Silent Disco jsem viděl poprvé na letošním Rock for People, a hned mě nadchlo. Ve stanu, kde se party konala, bylo každý večer víc a víc lidí, kteří pařili jako o život,“ vysvětlil svou inspiraci Lukáš Černý, jeden z organizátorů akce.

Čeká vás šok, když sundáte sluchátka

„Hlavním tajemstvím úspěchu Silent Disco je podle mě pestrost. Na jednom kanále máte třeba rock’n’roll ze šedesátých let a na druhém techhouse. Čím víc stylů za večer, tím je party zajímavější. A když už jste unavení a sundáte si sluchátka, čeká vás neuvěřitelný pohled: v naprostém tichu tančí 50 lidí na Michaela Jacksona a 50 na nějaký minimal nebo indie. Kdo to nezažil, těžko to může pochopit,“ dodal Černý.

Silent Disco na Jižáku začne 30. 11. ve 20h, vstupné za 90 Kč je možné zakoupit v předprodeji. Další informace na www.kczahrada.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Benátská smyslnost na výstavě v Brně

Moravská galerie nabízí do 20. května v Místodržitelském paláci v centru Brna výstavu Colorito věnovanou benátskému malířství 16.–18. století z moravských...

Výběr článků

Načítám