Hlavní obsah

Seriál PanMáma začne 26. srpna, Ordinace 2 o den později

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Nova upřesnila začátky vysílání podzimních programových novinek. Nejvýraznější novinka, Seriál PanMáma s Milanem Štaindlerem, který hraje důchodkyni, začne 26. srpna.

Foto: TV Nova

Milan Šteindler s rodinou v seriálu PanMáma

Článek

Nové díly seriálu Doktoři z Počátků mohou diváci vidět každou neděli večer od 25. srpna. Gympl s (r)učením omezeným začne v pondělí 26. srpna a ve třetí řadě seriálu posílí pedagogický tým Královky nový učitel hudební výchovy a cizích jazyků Vojta Nesnídal, který vstoupí i do života Adama a Denisy. Komické duo Kulich & Marcel doplní nová školní uklízečka Bohunka Štambachová a na gymnáziu vznikne škola pro seniory.

Také PanMáma, sitkom plný svérázného humoru, který se prakticky bez přestání pohybuje na hraně, začne 26. srpna.

Foto: TV Nova

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2 zahajuje v úterý 27. srpna. Devátá sezóna chystá na televizní diváky mnoho zvratů. A to jak u Mázlových a Kalinových, tak u Zdeny a Davida Suchých.

Výměna manželek začne v pátek 30. srpna. V nových epizodách se objeví první rvačka v historii, kamery se přestěhují k rodině do Řecka, diváci uvidí výměnu gay páru a mnoho dalšího.

V pondělí 2. září začne devátá sezóna seriálu Ulice. Vracejí se staří známí hrdinové, jejichž seriálové osudy procházejí dalším vývojem a nabírají zcela nový směr. Každý všední den od 18:35.

Reklama

Výběr článků

Načítám