Hlavní obsah

Sebastian s Beefem v podmanivé písni Stačí jen málo

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Sebastian vydává píseň, díky které obnovil přátelství i spolupráci s ATMO Music. Po sedmi letech, co společně s Beefem (Kryštof Peuker z ATMO Music) vstoupili singlem Polety do povědomí, se spojili u příležitosti vzniku písně Stačí jen málo. Za hudbou stojí Sebastian a producent ODD (Ondřej Turták), kteří se s Beefem a Jonášem Červinkou (Lipo) podepsali pod text.

Sebastian a Beef v klipu k písni Stačí jen máloVideo: Universal Music

 
Článek

Skladba o láskách a rozchodech vznikla z aktuálního citového rozpoložení umělců, které do obrazového zpracování převlékl režisér Jakub Mahdal z Jakobyfilmu.

„Než jsme napsali píseň, tak se ODDmu narodila dcera, postavili jsme nové studio a vystřídali jsme se v onemocnění covidem,“ vzpomíná s úsměvem na tvorbu písně Sebastian. „S Kryštofem jsme se od rozpadu ATMO Music nebavili, trvalo to více než tři roky. Tahle píseň opět stmelila naši libereckou partu jak kamarádsky, tak hudebně.“

Ze spolupráce se těší i Beef, který vzkázal: „Mám upřímnou radost, že máme po letech společnou písničku. Chybělo mi to.“

„Klip jsme postavili více na kapele. Je dost koncertní, ale s plující filmovou kamerou. Netradiční je také prostor starého cukrovaru, kterému barevná světla vdechla nový život,“ dodává režisér Jakub Mahdal, který videoklip natáčel v Lázních Toušeň u Prahy.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám