Hlavní obsah

Seal vydá v listopadu nové album

Právo, jaš

Před čtyřmi lety vydal britský soulový zpěvák Seal své dosud poslední album Soul 2. Potom ze scény prakticky zmizel a zdálo se, že jeho hvězdné dny jsou sečteny. Nyní ale ohlásil, že se vrátí. Jeho nové album nazvané prostě Seal 7 vyjde 6. listopadu.

Foto: Warner Music

Seal připravil již sedmé studiové album.

Článek

Nové desce budou dominovat styly soul, r’n’b a pop, jak je to u Seala obvyklé. Zároveň také jeho mimořádný hlas, který mu v popularitě v minulosti výrazně pomohl. Producentem nahrávky je slavný Trevor Horn, jenž se o tuto práci podělil se Sealem.

„Víc než o hudbě jsme se ve studiu bavili o životě a našem vztahu,“ přiznává Seal. „On ví nejlépe, jak pracovat s mým hlasem, jak mi pomoci, abych zněl co nejpřirozeněji.“

Vydavatelství Warner Music ve zprávě uvedlo, že tématem textů na chystané desce budou mnohé obdoby lásky.

Dodejme, že zpěvák a skladatel Seal je na scéně od roku 1987. Objevil se v Adamskiho klubovém hitu Killer v roce 1991, následovaly úspěch s písní Crazy a cena Brit Awards v kategorii Nejlepší britský zpěvák. Úspěch zaznamenal pak v polovině devadesátých let se skladbou Kiss From A Rose, jež mu vynesla tři ceny Grammy. Dodnes prodal více než 30 milionů desek a vydal šest alb.

Reklama

Výběr článků

Načítám