Hlavní obsah

Scooter se třikrát představí v České republice

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá skupina Scooter v čele s H. P. Baxxterem oslavila nedávno 25 let na scéně největším turné ve své historii. V rámci toho vystoupila i v Praze a Ostravě. Na úspěšné turné naváže koncerty ze série Live In, z nichž tři se odehrají v naší zemi - 22. června v Českých Budějovicích, 16. listopadu v Liberci a 23. listopadu v Brně.

Foto: archiv kapely

Skupina Scooter se vrátí.

Článek

Fanoušci budou mít možnost na koncertech slyšet všechny zásadní hity, které H. P. Baxxter a jeho dva spoluhráči předvedou v aktuální podobě. Připravena je navíc veliká podívaná, kterou bude doprovázet mnoho světelných efektů.

„Koncerty u vás jsou jedny z nejlepších, jaké jsme kdy absolvovali, a tak jsem moc rád, že se můžeme po neuvěřitelných vystoupeních v Praze a Ostravě do České republiky opět vrátit,” vzkazuje H. P. Baxxter.

„Fanoušci u vás jsou prostě Hyper Hyper Wicked! Pamatujeme si na skvělou atmosféru v Českých Budějovicích i v Brně a teď se moc těšíme do Liberce, kde jsme doposud nehráli. Určitě to tam bude stejně skvělé, ne-li ještě lepší,” dodává.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám