Hlavní obsah

Scarlett režíruje, zvolila romanci podle Capoteho

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scarlett Johanssonová už není jen blondýna z Hollywoodu, ale také režisérka. Na filmovém festivale v Berlíně se bude jednat i o distribuci filmu Summer Crossing, který právě připravuje.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Scarlett Johanssonová

Článek

Summer Crossing je první publikované dílo slavného amerického spisovatele Trumana Capoteho. Jedná se o romantický příběh, který se odehrává v New Yorku v roce 1945. Novopečená režisérka zatím neoznámila, jaké herce obsadila, ale podle listu Variety se má natáčet letos.

„Jsem nadšena, že mohu převést Summer Crossing ze stránek na velké plátno jako můj režijní debut. Jde o love story ztracené generace poválečné Ameriky, cítím, že Trumanova slova jsou dnes více relevantní než kdykoliv předtím,” domnívá se.

Producentsky se projektu ujali Barry Spikings, Stacey Sher, Sergei Bespalov a Oleg Boyko. „Je to obrovská pocta pracovat se Scarlett na takovém klasickém a emocionálním příběhu,” řekl Bespalov.

Foto: Bontonfilm

Jako černá vdova Natasha Romanoffová v dobrodružné sci-fi Iron Man 2 (2010).

Herectví ale evidentně zůstává hlavní profesí americké krásky. Současně teď připravuje hned několik rolí – akční Ghost in the shell bude hraný celovečerní film, který vychází z předlohy japonské animátorské školy. Původně šlo o japonské anime z roku 1995 o hackerech z budoucnosti. Zvláštní útvar Sekce 9 měl dostat hackera, který si říká Pán loutek.

Hodně velké naděje vyvolává komedie Hail, Caesar!, kterou režírují bratři Coenové a Scarlett si v ní má zahrát s Channingem Tatumem, Jonahem Hillem, Georgem Clooneym, Joshem Brolinem či Ralphem Fiennesem. Spíše z komerčního hlediska se čeká úspěch od titulů Captain America: Civil War a Kniha džunglí.

Reklama

Výběr článků

Načítám