Hlavní obsah

Sázavafest má svou hymnu

Právo, Jaroslav Špulák

Michal Malátný, Bára Basiková, Kamil Střihavka, Tomáš Hájíček (Krucipüsk), Support Lesbiens, Sto zvířat, Elis, Lukáš Pavlásek, Michael V. (J.A.R.), Vincent Richards (Švihadlo), Gabriela Urbánková (Glanc), Thom (Imodium), Bořek Slezáček či Genny Ciatti. Ti všichni se zapojili do jednorázového hudebního projektu Sázava Klan a natočili hymnu letošního Sázavafestu.

Hymna pro Sázavafest Video: Sázavafest

 
Článek

Festival totiž s letošním ročníkem oslaví patnáct let existence, a tak členové skupiny Glanc, kytarista Zdeněk Beran a klávesistka a v tomto případě textařka Jarmila Chromíková, napsali píseň, kterou si pořadatelé pro letošek zvolili jako ústřední.

„Oslovili jsme všechny zásadní interprety, kteří jsou s festivalem spojeni. Nebyla to snadná komunikace, ale s výsledkem jsme spokojeni. Natáčení bylo plné pohody,“ vysvětlil hlavní dramaturg festivalu Pavel Kloupar.

Letošní Sázavafest se uskuteční na zámku ve Světlé nad Sázavou 30. července až 1. srpna. Jeho hlavními hvězdami budou britští Kosheen, němečtí Alphaville, naši Tomáš Klus, Mig 21, Tata Bojs, Xindl X, Voxel a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám