Hlavní obsah

Sarkozyho milostný život se stane námětem telenovely

Byla to jen otázka času, kdy se francouzský prezident Nicolas Sarkozy a ženy kolem něho stanou námětem i pro telenovelu. Vyrobit ji chce společnost Endemol, která je známá produkcí různých reality show počínaje tou nejznámější - Big Brother.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Nicolas Sarkozy s manželkou Carlou Bruni

Článek

Počátkem září se objevily o projektu první spekulace, ale až nyní záměr potvrdil ředitel italské pobočky Endemolu Paolo Bassetti. Firma hledá partnerskou televizi, která by miniseriál o již třikrát ženatém šéfovi francouzského státu vysílala.

O Sarkozyho milostném životě se popsaly již stohy papíru, namluvily tisíce slov v rozhlase a televizi a zfilmování příběhu, nad kterým ráda zaslzí žena nad žehlícím prknem či se sáčkem brambůrků na klíně, se přímo nabízí. Prezidentův život je totiž podle Endemolu prošpikován "romantickými epizodami".

Sarkozy nejprve opustil svou první ženu, aby se oženil s Cécilií, tehdejší manželkou televizního moderátora Jacquesa Martina. Sarkozy tento pár ještě jako starosta pařížského předměstí Neuilly oddával, tehdy se s Cécilií poprvé setkal.

Sarkozy se se svou druhou ženou pak vydal dobýt politickou moc. Cécilia mu byla po boku ve vítězném tažení do Elysejského paláce, ale pak se vzbouřila a nechala ho samotného, aby čelil nástrahám prezidentování. A nakonec přichází happy-end v podobě jeho lásky na první pohled s bývalou modelkou a poměrně úspěšnou italskou zpěvačkou Carlou Bruniovou.

Soukromé aféry prý Sarkozymu škodí

Producentská firma využije jako předlohy k telenovele dvou knih, které o Sarkozym a jeho osobní životě vyšly. Jednou z nich je Carla a Nicolas, opravdový příběh a druhá se jmenuje Rozchody.

Zfilmování Sarkozyho života nedělá vůbec radost prezidentovým spolupracovníkům, kteří se skřípěním zubů, jak napsal francouzský list Le Parisien, uvádějí, že rozbroje s Cécilií a ostentativní líbánky s Carlou již tak hodně uškodily hlavě státu v průzkumech veřejného mínění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám