Hlavní obsah

Sabina Křováková představuje klip k písni Vodopád slov z tajuplného místa

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Sabina Křováková přichází se svou novou písničkou a videoklipem. Singl se jmenuje Vodopád slov a představuje ji tak, jak dnes vnímá muziku, kterou by chtěla nabízet svým fanouškům. Hudbu k písni napsali Ondřej Ládek alias Xindl X a Lukáš Bundil, text Xindl X. Oba autoři se podíleli i na jejím loňském singlu Jako dřív.

Nový klip Sabiny Křovákové.Video: archiv umělkyně

 
Článek

„Je to píseň o člověku, který už ví, že vztah, ve kterém je, vyhasl. Přesto se ho snaží zuby nehty zachránit a bolí ho, že to nejde. Když se kluk neumí anebo se nechce vyjádřit, vlastně už není co řešit. Zažil to asi každý,“ prozrazuje zpěvačka o příběhu nové písničky. „Zároveň by se to nemělo brát tak tragicky, protože to k životu patří a vždycky přijde něco nového a třeba i lepšího.“

Klip vznikal v soutěskách ve Hřensku v okolí tamního penzionu a restaurace Stará plynárna. „Je to nádherné prostředí, mám to tam moc ráda. Za Starou plynárnou je starý židovský hřbitov a přímo v tom domě prý straší dělník Hans. To prostředí má úžasnou atmosféru, pro mě až tajuplnou, trochu hororovou. Myslím si, že je to znát i v klipu,“ říká zpěvačka.

Foto: archiv umělkyně

Záběr z natáčení klipu.

Momentálně je Křováková v tvůrčím období. Zanedlouho vstoupí společně s producentem ODD a s písničkářem Xindlem X do studia, kde budou společně skládat písničku. Říká se tomu songwriting a je to nová metoda skládání, momentálně velmi oblíbená ve světě a zapouštějící kořeny i u nás.

Kromě toho zahájila Křováková koncertování v nové festivalové sezóně a nadále se objevuje jako pěvecký host na koncertech Xindla. X.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám