Hlavní obsah

Ryan Gosling míří do Blade Runnera, Nicolas Cage točí s režisérem Borata

Novinky, Stanislav Dvořák

Herec Ryan Gosling jedná o roli v pokračování sci-fi Blade Runner. Nicolas Cage zase chystá komedii s Larrym Charlesem, který režíroval Borata.

Foto: Warner Bros.

Ryan Gosling (z filmu Gangster Squad – Lovci mafie)

Článek

Gosling si pravděpodobně zahraje s Harrisonem Fordem, není však jisté, koho vlastně má hrát, a smlouvu zatím nepodepsal. Režisér Denis Villeneuve má sci-fi thriller natočit pro společnost Alcon Entertainment pod producentským dohledem Ridleyho Scotta.

Pokračování napsali Hampton Fancher a Michael Green. Bude se odehrávat ve futuristickém Los Angeles několik dekád po ději prvního filmu z roku 1982.

Gosling se zatím ve sci-fi moc neangažoval. Má za sebou slušné role v romantickém dramatu Bláznivá, zatracená láska nebo v akčním filmu Gangster Squad: Lovci mafie, dále hrál v Zápisníku jedné lásky nebo ve filmu Hranice života. O režii se pokusil poprvé s fantasy příběhem Lost River, který ale u nás nebyl uveden.

S mečem na Usámu

Nicolas Cage s kolegou Russellem Brandem mají být hvězdami komedie Army of One. Larry Charles je určitě dobrý a vtipný režisér, zbývá nechat se překvapit, zda v novince bude i špetka boratovského ducha.

Vypadá to pravděpodobně, protože scénář Scotta Rothmana a Rajiva Josepha je založen na příběhu bývalého vězně a podivína Garyho Faulknera, který se jedenáckrát pokusil dostat do Pákistánu, aby zabil Usámu bin Ládina. O jeho odvaze a nepříliš bystrém duchu svědčí to, že jel sám a vzal si s sebou jenom meč.

Reklama

Výběr článků

Načítám