Hlavní obsah

Ruppert, Basiková či Brousek podpoří koncertem opuštěné děti

Novinky, Stanislav Dvořák

Ve čtvrtek 23. ledna proběhne v Hard Rock Cafe Praha charitativní koncert na podporu projektu Život v kufříku. Program chce pomoci odloženým dětem, které se potýkají s psychickými problémy.

Foto: Lenka Hatašová

Bára Basiková

Článek

„Málokdo si dovede představit, jak těžké je pro děti vyrovnat se v dospívání s tím, že je matka po porodu odložila. Cítí se nechtěné, nevědí nic o začátku svého života, nemohou srovnávat svou podobu s vlastními dětmi a prožívat pocit rodinné sounáležitosti. Život v kufříku pomáhá ukázat, že i tyto děti byly milovány, s láskou chovány sestřičkami, opečovávány lékaři, že jim babičky v domovech pro seniory ručně vyrobily hračky a myslely na ně,“ vysvětlila Iva Říhová z Nadačního fondu La Vida Loca.

V rámci dobročinného večera vystoupí zpěvák Matěj Ruppert s Ondřejem Brouskem, zpěvačka Bára Basiková, mezzosopranistka Ester Pavlů, operní a muzikálová zpěvačka Monika Sommerová, pop-rocková kapela Liwid, skupina Partystars a hudební seskupení Dum Doobie Doobie Band. Celým večerem provede herečka Klára Trojanová s hercem Davidem Matáskem.

Charitativní koncert Život v kufříku proběhne 23. 1. 2020 od 18:00 do 24:00. Vstupné činí v předprodeji 490 Kč, na místě 590 Kč.

Organizátoři slíbili, že celá částka půjde na podporu projektu.

Reklama

Výběr článků

Načítám