Hlavní obsah

Rowlingová popřela vznik filmové trilogie

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spisovatelka J. K. Rowlingová na svém profilu na Twitteru popřela, že by měla vzniknout filmová trilogie na motivy divadelního představení Harry Potter a prokleté dítě. Předtím se o tom v médiích spekulovalo.

Foto: ČTK

Spisovatelka J. K. Rowlingová

Článek

První zmínky o tom, že by představení mělo být zfilmováno, se objevily po loňské premiéře filmu Fantastická zvířata a kde je najít. Šéfové filmové společnosti Warner Bros. Pictures prý měli zájem o natočení trilogie a zahájili jednání s hereckými představiteli hlavních rolí ve filmové sérii o Harrym Potterovi, tedy s Danielem Radcliffem, Rupertem Grintem a Emmou Watsonovou.

Rowlingová ale uvedla, že nic takového se nechystá a fanouškům jejích příběhů bude muset stačit, že uvedená filmová společnost chce natočit sérii pěti snímků o fantastických zvířatech.

Děj divadelní inscenace Harry Potter a prokleté dítě, která se hraje ve West Endu v Londýně, se odehrává devatenáct let poté, co románový příběh Harryho Pottera skončil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám