Hlavní obsah

Rolling Stones vytáhli z šuplíku přes 40 let starou nahrávku

Novinky, kat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než 40 let ležela nahrávka písně Troubles A´ Comin v pomyslném šuplíku legendární kapely Rolling Stones. Vznikla v roce 1979 v Paříži a je coververzí songu méně známé hudební skupiny Chi-Lites. Nyní „Stouni” zveřejnili tzv. lyric video s černobílými fotografiemi ze své historie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Rolling Stones zveřejnili dosud nepublikovanou skladbu z roku 1979Video: Polydor/Interscope/UMe, Reuters

 
Článek

Nově zveřejněná nahrávka je předzvěstí reedice úspěšného alba Tattoo You z roku 1981, která se uskuteční 22. října u příležitosti 40. výročí vydání desky. Z té pochází například hity Start Me Up, Slave, Black Limousine či No Use In Crying.

Součástí jubilejní desky bude sekce Lost & Found (tedy „Ztráty a nálezy”), v jejímž rámci by kromě zmíněné Troubles A´ Comin mělo být představeno osm dalších dosud nezveřejněných písní Rolling Stones.

Minulý týden „Stouni” navázali na koncertní šňůru No Filter Tour, kterou v srpnu roku 2019 přerušila pandemie koronaviru a s ní spojená opatření. Pokračování turné se bohužel nedožil bubeník Charlie Watts, který 24. srpna zemřel. Že se koncertní šňůry ze zdravotních důvodů nezúčastní, bylo oznámeno dopředu. Jeho místo za bicími zaujal Steve Jordan.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám