Hlavní obsah

Rodinná pouta nahradí v lednu jiný seriál

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televize Prima našla náhradu za seriál Rodinná pouta, který musí na základě soudního rozhodnutí skončit. Ve středu vydala Prima tiskové prohlášení, že uvede od ledna příštího roku seriál, který ve vysílání Rodinná pouta nahradí. Název a další podrobnosti však tají. Sdělila pouze, že seriál bude vysílán v úterý a ve čtvrtek v časech, které byly obvyklé pro Rodinná pouta.

Článek

"Prima pracuje na tom, aby diváci o své oblíbené herce a atmosféru, na kterou byli v tomto vysílacím čase zvyklí, nepřišli. V tomto seriálu se diváci setkají s herci, které již znají a mají je rádi. Čekají na ně nové zápletky, nové příběhy i postavy. Vedle známých tváří se objeví nové," uvedla mluvčí Primy Jana Malíková. Podrobnosti ale nesdělila, situace se prý neustále mění.

Dodala, že o Rodinná pouta bude Prima bojovat. "Proti soudnímu rozhodnutí, které považujeme za neoprávněné, se budeme bránit," zopakovala Malíková. Nesmí se vysílat, ani natáčet nové díly. 

Soud vydal předběžné opatření, které brání Primě natáčet další díly Rodinných pout. [celá zpráva] Vyhověl producentovi prvních dvou řada Janu Novotnému ze společnosti PRO TV, který se soudí s Primou i s autorkami scénáře, že třetí díl svěřila jiné produkční společnosti. Scenáristky Jitka a Kateřina Bartů podle jeho tvrzení podepsaly jeho firmě dodatek ke smlouvě, který je zavazuje nepřenést autorská práva k jinému producentovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Soud zakázal Primě natáčení Rodinných pout

Televize Prima zastavila podle informací pracovníků z výrobního štábu natáčení třetí řady Rodinných pout. Musí urychleně jednat s producentem Janem Novotným...

Výběr článků

Načítám