Hlavní obsah

RockOpera se Střihavkou vystoupí v Plzni

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soubor RockOpera Praha v čele s Kamilem Střihavkou vystoupí v neděli 5. února poprvé před plzeňským publikem. V Divadle Alfa uvede hity ze všech svých uváděných rockových oper. Večer odstartuje koncertem německé metalové kapely Hydra a plzeňské stálice Interitus.

Foto: archív RockOpera Praha

Kamil Střihavka se představí v plzeňském Divadle Alfa.

Článek

„Do Plzně vyrážíme v rámci našich divadelních zájezdů či dalších hudebních akcí vůbec poprvé. Pro tuto příležitost jsme vytvořili set největších hitů a divácky nejoblíbenějších skladeb, díky nimž se plzeňské publikum bude moci seznámit s celým naším repertoárem. Koncert tak bude opravdu pestrý. Návštěvníci večera se mohou těšit na Kamila Střihavku, Honzu Toužimského, Viktora Dyka nebo Jiřího Zonygu,“ přibližuje koncert zakladatelka a umělecká šéfka RockOpery Praha Pavla Forest.

RockOpera Praha je první rockové divadlo u nás, jehož tvorba staví na nekonvenčních uměleckých projektech propojujících tvrdou rockovou a metalovou hudbu s nadčasovými dramatickými příběhy.

V jejím repertoáru najdete antickou trilogii Oidipus Tyranus, 7 proti Thébám a Antigona, Shakespearův příběh Romeo & Julie, Goethovu tragédii Faust, Tolstého román Anna Karenina či nejnovější Proces na motivy románu Franze Kafky.

Reklama

Výběr článků

Načítám