Hlavní obsah

Ringo Starr zase plánuje album a turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ex-Beatle Ringo Starr nepolevuje ani v 74 letech. Na rok 2015 plánuje nové album a světové turné. Album, které zatím nemá oficiální název, je už nahrané a příští rok vyjde pod hlavičkou Universal Music. První koncerty plánuje Ringo na únor.

Foto: Universal Music

Ringo Starr

Článek

Předloni překvapil albem Ringo 2012, které doslova překypovalo veselostí a energií. Hostovaly na něm hvězdy typu Edgar Winter, Joe Walsh nebo Dave Stewart. Staromódní, ale velmi poctivá deska spojila Ringův jednoduchý zpěv s kytarovými a klávesovými sólíčky.

Pro magazín Rolling Stone hovořil nedávno o plánovaných koncertech v Severní i Jižní Americe a novém albu, se kterým mu zase pomáhal Joe Walsh.

„Právě jsem dodělal desku, s Joem jsme nahráli písničku a já napsal další a řekl jsem mu, aby se vrátil a nahrál to, co jsme napsali s Toddem Rundgrenem. On je prostě nejlepší. Podívejte se na můj Twitter. Říkám to pořád, Joe Walsh je nejlepší.“

V dubnu 2015 Ringo přijme zvláštní cenu Rokenrolové síně slávy za mimořádné hudební výkony.

Reklama

Výběr článků

Načítám