Hlavní obsah

Richman Music poprvé. Nový projekt Pavla Bohatého nabízí píseň o cestě a hledání

Právo, jaš, kul

Richman Music je nový hudební projekt, pod kterým je podepsán muzikant Pavel Bohatý. Představuje se písničkou Far & Alone, kterou doprovází lyric video. Na Novinkách.cz má premiéru.

První písnička a klip projektu Richman MusicVideo: archiv kapely

 
Článek

Jít s kůží na trh není zrovna jednoduché, ale projekt Richman Music se toho zhostil se ctí. „Hudbu ke své první písni jsem napsal sám a o text se postaral Thomas Draper. Je o cestě a o hledání. Asi každý se někdy ocitl ve fázi hledání sebe sama, světa okolo a podobně,“ popisuje zpěvák.

„Nechávám se ovlivňovat a inspirovat spoustou věcí. Inspirace může přijít kdykoli. Rád cestuji, takže cesty mají podstatný přínos pro mou muziku,“ dodal.

Písničku natočil a produkoval Bohatý sám. Jen rytmiku mu nahrál Martin Kopřiva. Lyric video rovněž vzniklo svépomocí, kdy byly použity záběry od Ricarda Esquivela a ty se poté sestříhaly do videa.

„Ze všeho nejlepší je písničku si pustit a nechat ji na sebe působit. Každému totiž může připomenout jeho vlastní cestu, jeho vlastní hledání. A o tom to je,“ uzavírá Bohatý.

Tento skladatel, zpěvák, hudebník, zvukař a producent začal svou profesionální kariéru před dvaceti lety. Spolupracoval se skupinami Blue Effect, Vladimír Mišík a Etc…, Tata Bojs, Sto zvířat a dalšími. Více než deset let je členem doprovodné kapely Anny K.

Reklama

Výběr článků

Načítám