Hlavní obsah

Richard Baksevanidis zůstává v nové písni optimistou

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český zpěvák, hudebník a skladatel Richard Baksevanidis vydává videoklip k písničce Optimista. Je to jeden ze dvou nových singlů, o jejichž produkci se postaral Aleš Zenkl. Nahráli ho ve studiu Macerecords.

Richard Baksevanidis v klipu OptimistaVideo: archiv umělce

 
Článek

Jak napovídá název písně Optimista, vypráví o důležitosti pozitivního pohledu na život. Natáčení videoklipu probíhalo ve slunečných podzimních dnech na různých místech v Praze, například na Vítkově nebo Vinohradech. Za kamerou stál režisér David Pacholík.

„Nechtěli jsme do klipu zasazovat příběh. Obraz jsme vytvořili tak, aby navodil příjemný pocit, a posluchač se mohl soustředit hlavně na text a zvuk písně,“ řekl zpěvák.

Richard Baksevanidis vydal letos v dubnu debutové album Můj svět. V písních se na něm prolínají prvky indie, rocku i folku. V minulosti hrál na jednom pódiu s Lenkou Dusilovou, Never Sol, Mňágou a Žďorp, kapelou O5 a Radeček, Lenkou Filipovou a dalšími.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám