Hlavní obsah

RECENZE: Leona Lewis šla nejjednodušší cestou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další vánoční album je tu a opět hraje na jistotu. Britská zpěvačka Leona Lewis vydává desku nazvanou Christmas, With Love.

Foto: Sony Music

Leona Lewis: Christmas, With Love

Článek

Leona na sebe upozornila v soutěži X Factor a pak i komerčně velmi úspěšnou deskou Spirit, perfektním středoproudovým produktem. Zpívat stále umí, disponuje hlasem s velkým rozsahem a cítí se jistá v romantickém pop-soulu.

Christmas, With Love zcela úmyslně napodobuje vcelku nekonfliktní styl ze staré školy Motownu, a to včetně obalu desky, ale ještě více jej přislazuje, což rozhodně nebylo nutné, stejně jako všudypřítomný zvuk zvonů.

Obsahuje tři původní songy, na kterých se podílela zpěvačka, jinak samé coververze. Leona nehledala nic nového a šla na jistotu - White Christmas ani Tichá noc nechybí. V záplavě letošních vánočních desek všech významných i bezvýznamných hvězdiček popové scény se Christmas, With Love zařadí asi doprostřed. Jako profesionálně nazpívané, ale těžko zapamatovatelné dílko.

Celkové hodnocení: 60%

Reklama

Výběr článků

Načítám