Hlavní obsah

Ready Kirken mají nového zpěváka

Právo, jaš

Pardubická skupina Ready Kirken, která se na začátku prázdnin rozešla se svým původním zpěvákem Michalem Hrůzou, oznámila jméno nového vokalisty. Je jím Honza Polonský, rodák z Hostinného v Podkrkonoší.

Článek

"Náhoda tomu chtěla, že jsme ho objevili v rodišti našeho bubeníka Adama Jánošíka. Je mu 25 let a má za sebou účinkování v asi čtyřech regionálních kapelách. Objížděl s nimi i nějaké festivaly, ale jsou to v podstatě všechno neznámé spolky. Adam si na něho vzpomněl díky tomu, že kdysi bydleli kousek od sebe. Říkal, že ho zažil na pódiích a jako zpěvák a kytarista se mu líbil," řekl Právu kytarista Ready Kirken Zdeněk Ceral.

V nové sestavě chystá skupina první koncerty na říjen. V té době by rovněž měl vyrazit na turné s novou skupinou její bývalý zpěvák Michal Hrůza.

"Přiznám se, že mi to přijde absurdní. Michalovo počínání moc nesleduji, ale někde jsem slyšel, že vzal do kapely klávesistu. Protože v posledním roce směřoval spíše k akustičtějším písničkám, tak si myslím, že kapely budou naživo působit odlišně. My jsme se totiž vrátili k původnímu nabroušenějšímu zvuku Ready Kirken," vysvětlil Ceral.

Ready Kirken neprodloužili smlouvu s vydavatelstvím Universal Music a začnou se ohlížet po novém vydavateli. Novou desku by chtěli začít natáčet ve druhé polovině roku 2007.

Reklama

Související témata:

Související články

SORČ musela stáhnout volební spot

Strana občanů republiky České (SORČ) stáhla svůj volební spot, protože v něm bez povolení autora použila píseň pardubické skupiny Ready Kirken Zejtra mám....

Výběr článků

Načítám