Hlavní obsah

Raper Eminem se naštval při udělování Grammy, neuspěl

Právo, Jaroslav Špulák

Americký raper Eminem neuspěl při nedělním udílení cen Grammy tak, jak si představoval, a na pořadatele ceremoniálu se naštval. Napsal to list New York Post, který dodal, že po skončení večera ve Staples Center v Los Angeles byl mimořádně rozladěný, neboť podle svého mínění udělal pořadatelům velkou službu, když na ceremoniál dorazil až z Detroitu, odkud pochází.

Foto: Lucy Nicholson, Reuters

Eminem při přebírání ocenění

Článek

Prý mu slíbili, že to bude jeho večer, ale nakonec dostal jen dvě Grammy, a to v hiphopových kategoriích, které nejsou hlavní. Nominací měl přitom deset, nejvíce ze všech. Podle listu se nechal slyšet, že na příští ceremoniál už v žádném případě nepřijede.

Mluvčí Eminema na článek reagoval jako každý správný mluvčí. Prohlásil, že je to lež a jeho chlebodárce byl naopak šťastný, že mohl na akci vystoupit (Eminem zpíval s Rihannou a Dr. Dre). Výsledky prý nehrály v jeho hodnocení ceremoniálu roli.

Těžko komentovat slovní přestřelku, za kterou byly v prvních chvílích především emoce. Vezmeme-li ale v úvahu, že všechny favority sfoukli pěti prvenstvími countryoví Lady Antebellum a že fanynky Justina Biebera dodnes vyhrožují smrtí jazzové hudebnici Esperanze Spaldingové za to, že v kategorii Nováček roku jejich idola porazila, byl to docela divoký ročník.

Reklama

Související témata:

Související články

Pod pokličkou Grammy: Stanley Clarke Band

Grammy jsou rozdány. O rockových a popových albech roku už bylo napsáno dost, ale zasvěcení vědí, že to nejlepší se často skrývá ve zdánlivě "malých"...

Výběr článků

Načítám