Hlavní obsah

První pohled na nový pořad The Grand Tour

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videoslužba Amazon Prime zveřejnila první oficiální fotky z natáčení nového motoristického pořadu The Grand Tour tria Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Ti skončili loni v Top Gearu a přesunuli se právě na Amazon Prime, který si objednal tři série nové show.

Foto: Amazon Prime

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May v novém studiu v podobě stanu

Článek

Snímky pocházejí z jihoafrického Johannesburgu, kde se tak bude odehrávat jeden z dílů. Jak už napovídá název, The Grand Tour bude putovní a pořad se tak podívá do různých míst.

Kromě Jihoafrické republiky Amazon potvrdil ještě Německo, USA a samozřejmě Spojené království, kde moderátoři podle listu The Daily Telegraph navštíví hrabství Yorkshire, v němž všichni tři vyrůstali.

Nové studio pořadu má podobu velkého stanu, který je však výrazně menší než hangár, který používali v rámci Top Gearu. Jednu ze stěn tvoří velká okna zdůrazňující různorodé lokace.

Foto: Amazon Prime

Stan je komornější a menší než hangár Top Gearu

Foto: Amazon Prime

Takto vypadá stan zvenku

Přesné datum premiéry zatím není známo, ví se pouze, že by to mělo být někdy v půlce podzimu a že první řada bude mít 12 epizod.

Amazon získal trojici populárních moderátorů poté, co skončili na BBC. Stanice Clarksonovi neprodloužila smlouvu poté, co v roztržce kvůli jídlu napadl produkčního Top Gearu. May a Hammond následně uvedli, že bez svého kolegy pořad na BBC nadále uvádět nebudou.

Foto: Amazon Prime

Nástup na scénu

Amazon na nový pořad hodně vsází, uvádí se, že do tří sérií celkem nainvestuje 160 miliónů liber, tedy přes pět miliard korun.

Bude zajímavé sledovat, jak si povede ve srovnání s Top Gearem, jehož restart se setkal s přinejlepším rozpačitým přijetím, což vyvrcholilo v odchod moderátora Chrise Evanse, který měl novou verzi na starost a byl její hlavní tváří.

Reklama

Výběr článků

Načítám